Golvslipning i Stockholm – förnya din bostad

Vill du förnya din bostad med enkla medel, kan du slipa om dina golv. En firma som kan golvslipning i Stockholm tar sig an både parkettgolv och massiva trägolv.

Flera av golven i familjens stora villa har sett sina bästa dagar. I den stora matsalen har många fester i glada vänners lag förekommit. Fram på småtimmarna har det vackra parkettgolvet helt sonika omvandlats till ett dansgolv. Inte tog dansparen av sig i strumplästen bara för det. Istället fick golvet utsättas för vassa klackar och skor med gruskorn.

Men varför sörja den tid som varit? Parkettgolv i fiskbensmönster kan förnyas med ganska enkla medel. Om det finns parkettstavar som skadats av vatten eller andra drycker kan de ersättas. I anslutning till radiatorer kan läckage av vatten ha skadat parketten. Sådana skador går att reparera.

Golvslipning i Stockholm – slipning och ytbehandling

Ert hus består naturligtvis inte bara av en matsal med parkettgolv. Era barn är utflyttade men barnkammaren finns kvar med sitt golv i massivt trä. Golven har fått utstå tuffa barnlekar som gett en del skavanker. Lika bra att boka golvslipning för alla golv. En representant för firman kommer på besök och ni inspekterar tillsammans era golv.

Du bokar golvslipning och dagen innan golvsliparen kommer tömmer ni vardagsrummet på möbler. Någon risk för att hela huset ska fyllas av slipdamm finns inte utan det sugs upp direkt. Innan slipningen börjar har några stavar bytts ut mot några nya. Efter att golven blivit slipade behandlas de med hårdvaxolja.