Homestyling i Stockholm – styling som ger resultat

Ska du sälja din bostad? Med homestyling i Stockholm kan hemmet maximeras och utformas så attraktivt och säljande som möjligt. Låt någon annan göra det jobbet.

När det har blivit dags att lägga ut din bostad till försäljning finns det vissa saker att tänka på. För det första är det bra att ta kontakt med någon gällande homestyling. En homestaging, som det kallas, är en professionell styling av ett hem. Fix och trix kan hjälpa de som är intresserade av bostaden att se hur den skulle kunna passa just deras önskemål.

Genom homestyling i Stockholm går det även att få hjälp med att inreda din nya bostad. Vilka inredningsdetaljer som passar till hemmet eller din personliga stil kan tas fram av genomarbetade inredningskoncept för alla typer av bostäder. Det går även att hyra designmöbler om du har önskemål att se hur de känns i den nya bostaden.

Homestyling – hur går det till?

Homestyling innebär att genom att tona ner skapa en anpassad miljö med utvalda möbler och föremål. Egna personliga ägodelar plockas bort. Intressenter ska kunna se sig själva i miljön, med sina möbler och andra ägodelar.

Steg 1 – Ett kostnadsfritt möte bokas in i bostaden. Efter utvärdering av åtgärder får du en offert.

Steg 2 – Efter godkänd offert planeras uppdraget och tider bokas in för utförande med dig och mäklaren.

Steg 3 – Dagen före fotografering sker stylingen. Två buketter färska snittblommor ingår men fler går att få via olika paket.

Steg 4 – Efter homestyling väntar en fyra veckors hyresperiod. Blommor byts ut vid behov. Möjlighet finns till förlängning av period.

När bostaden är såld hämtas homestylingprodukterna och hyresperioden avslutas.