Hus i Danderyd behöver en målare

Det är viktigt att måla trähuset för att inte få in fukt i träväggarna. Det enklaste sättet är att hyra in en målare från Danderyd för att göra arbetet.

Niklas visste att det började bli dags att måla huset. Men nog kunde det vänta till nästa år. Det hade varit mycket på jobbet och han behövde verkligen vila ut under semestern. Han är en mycket noggrann person som inte låter saken bero om han kan hindra det. Så istället för att strunta i det ska han fråga ett proffs.

Niklas ringer till sin kompis Micke som arbetar som målare. Efter att ha förklarat sitt dilemma lovar Micke att komma förbi och titta på huset. När han kommer över står det klart med det samma att huset behöver målas i år. En blöt vinter kunde göra att det blev problem med trävirket.

Målare tar hand om huset

Micke måste ha sett Niklas förtvivlan för han berättar om rotavdrag som Niklas kan använda. Det är procent på jobbet vilket drar ner kostnaderna en hel del. Dessutom kan det vara värt det när Niklas ändå får vila ut ordentligt. Han behöver inte ens vara hemma när jobbet görs utan kan ta med familjen på en semestertripp.

Niklas kontaktar målare i Danderyd som kan ta sig an jobbet. Först kommer de på besök för att se över huset så att de kan göra en beräkning på hur mycket det kommer att kosta. När Niklas får förslaget kan han inte säga nej utan bestämmer startdatum. Plötslig känner han sig inte lika sliten längre. Sommaren kommer att bli härligt. Läs vidare om målare på denna sida: målaredanderyd.se