Rörmokare i Stockholm – löser VVS-problem

För att installera hushållsmaskiner där vatten ska dras in, behöver du anlita en professionell hantverkare. Anlita en certifierad rörmokare i Stockholm.

Du har köpt en större villa med ett stort renoveringsbehov. Köksinredningen ska rivas ut och en diskmaskin ska sättas in. Den gamla tvättmaskinen i tvättstugan ska bytas ut. Du ska ha ett energisnålt vattenburet värmesystem med golvvärme. Energi till värmesystemet ska du plocka med hjälp av bergvärme.

Du är visserligen hyfsat händig, men en sak vet du. Installation av vatten och el tänker du inte ge dig på själv. Om du gör ett misstag, kan konsekvenserna bli katastrofala. Vattenläckage kan ge stora skador och ditt försäkringsbolag kommer inte att lämna ersättning. VVS- och elinstallationer ska göras av certifierade hantverkare.

Rörmokare i Stockholm – installation med proffs

För en rörfirma blir installationen hos dig kanske inte ett jätteprojekt. Men firman med rörmokare i Stockholm, kan även ta mindre objekt på totalentreprenad. Du slipper oroa dig för alla detaljer. Entreprenören tar på sig hela projektet med rörledningar, värmepump, shuntar och golvvärme med mera. Totalentreprenören samordnar jobben i projektet med elinstallatör, snickare med flera.

Du kanske tror att en rörmokare endast drar rörledningar och rensar avlopp? Det ingår förstås i en rörmokares verktygslåda, men en rörmokare har många strängar på sin lyra. Du kan få hjälp att hantera köldmedium i en värmepumpsanläggning. Är ditt hus anslutet till ett kommunalt avloppsnät? Om så inte är fallet, kan du behöva hjälp med befintlig trekammarbrunn eller helt enkelt installera ett nytt avloppssystem för ditt enskilda avlopp.