En målare i Stockholm kan få dig att sluta grubbla över texten i taket

Undrar du vad de konstiga tecknen som någon har ritat i ditt tak betyder? Förmodligen är det ingenting viktigt – låt en målare i Stockholm måla över dem.

Det är inte särskilt ovanligt att någon ritar på väggarna i ett hem i Stockholm. Det är lite mer ovanligt att någon ritar konstiga symboler i taket. Hur kom de ens åt att skriva där? Det är faktiskt lite underligt att någon har skrivit och ritat i taket.

Du behöver inte lägga mer tid på att lista ut vad som står eller vad de där märkliga symbolerna betyder. Vad det än är så kommer det vara historia efter att en professionell målare har målat över det. De vet vilken sorts färg som ska användas för att kladdet ska vara ett minne blott.

Låt en målare täcka över all konstig text i taket

Det bästa är att anlita en målerifirma i Stockholm så att jobbet blir utfört så snabbt som möjligt. Du vinner ingenting på att googla runt vad texten och symbolerna betyder eller vem som kan ha ritat dit dem. Vem som än gjorde det var uppenbarligen inte helt frisk i sitt sinne.

Om du ändå känner att du vill veta vad det betyder kan du ju alltid ta ett kort på skriften innan den målas över. Förmodligen kommer du inte tänka mer på det efter att taket har blivit skinande vitt igen, men man vet ju aldrig om du skulle fortsätta klura.