Hitta måttbeställda rullgardiner snabbt och smidigt

Att beställa rullgardiner som har rätt mått för ens fönster kan vara lite knepigt, men med måttbeställda rullgardiner online får du den hjälp du letar efter.

Att rullgardiner har sin plats i hemmet kan nog de flesta vara överens om. Rullgardiner stänger ute oönskat ljus, vilket kanske framförallt kan vara behjälpligt under årets ljusare tider. För att rullgardinen ska fylla sin funktion krävs dock att den täcker fönstret på ett bra sätt så att inte ljuset smyger sig in i någon springa. Annars har gardinen förverkat sitt eget syfte.

För att du ska hitta rätt sorts rullgardin som passar hemma ska du leta efter så kallade måttbeställda rullgardiner som går att hitta online hos välsorterade detaljhandlare. Där kan du ange de exakta måtten och få precis de rullgardiner som passar dina fönster.

Rullgardiner med korrekta dimensioner för alla typer av fönster

Det är lätt att bara ta första bästa rullgardin i butik för att man måste ha en. Men det kan slå fel senare när man ska hänga upp den och upptäcker att den är för liten, eller för stor för den delen. Det är knappast någon vits att ha en stor rullgardin till ett litet fönster – det ser bara konstigt ut.

Med måttbeställda rullgardiner behöver du inte oroa dig för att hitta rätt storlek. Knappa istället in de exakta måtten på webbplatsen efter att du har mätt dina fönster, och du får de korrekta dimensionerna hemlevererade. På webbplatsen kan du även enkelt välja vilka färger du vill ha på rullgardinerna.