Mäklare i Östersund hjälper dig med försäljningen

Det är ett stort steg att sälja sin bostad och du vill att allting ska gå rätt. För din trygghet och köparens trygghet, så anlita en mäklare i Östersund.

Med en klump i magen visste Emil att det var dags, han skulle sälja sitt älskade hem. Det hemmet hade han köpt som ett öde hus och sen förvandlat det till en dröm. Men det var inte hans dröm. Trots det kändes det som ett hugg i hjärtat. Nu skulle han bara hitta någon som skulle komma att älska huset.

Emil var född i Norrland och där skulle han alltid bo. När han köpte sitt första egna hem hade han ingen stor plånbok, därför fick det bli ett ganska rejält renoveringsobjekt. Det var inget som hindrade Emil. Han älskade sitt hem, men han ville bo ännu mer ute i naturen. Han ville vakna och se renarna gå utanför sitt fönster, så som han kunde i Östersund.

Mäklaren fixar med allt

För Emil var det viktigt att allting blev rätt. Han kunde inte bli av med detta hus, innan han hade ett nytt. Samtidigt var han i behov av pengarna och den vinst han skulle gå med, för att kunna köpa nästa bostad. Det var mycket som behövde fungera för att allting skulle gå bra.

Emil tog kontakt med en fastighetsmäklare i Östersund. Hos dem kunde han få hjälp både med försäljningen, men även med ett köp av bostad. Mäklaren tog hand om allting med Emils hus. De tog bilder, skrev annons och annonserade ut det.