När det går alltför dåligt för GIF – ring mäklare i Sundsvall

Du som tvivlar på att GIF kommer bli det allsvenska lag du förväntat dig bör kontakta mäklare i Sundsvall för att sälja din lägenhet. Mot Stockholmslagen!

GIF, GIF, GIF! Lokalpatriotiska Sundsvallsbor hejar så klart friskt på hemmalaget GIF Sundsvall. Även om Sundsvall är en kommun som ligger i Norrland är det inte bara hockey som gäller i staden, utan även fotboll. GIF Sundsvalls A-lag har varit uppe i Allsvenskan många gånger.

Men o ack, o ve. Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Kanske har du flyttat till Sundsvall endast för att kunna vara hemmasupporter till ett riktigt bra fotbollslag i Sveriges högsta serie? Den dagen Sundsvall åkte ned i Superettan måste i så fall triggat igång en riktig livskris.

Låt en mäklare sälja din lägenhet i GIFs hemstad

Det finns bättre anledningar att sälja lägenhet i Sundsvall än att fotbollslaget spelar för dåligt, men det finns också sämre anledningar. Om du brinner för att gå på Allsvenska matcher som hemmasupporter är Sundsvall inte en bra stad att bo i. Och när ett lag väl har börjat åka ur Allsvenskan är risken stor att de aldrig kommer bli särskilt säkra i den högsta serien.

Nej, då är det bästa att sätta siktet någon annanstans. Rimligen till Stockholm, eftersom det där finns flera framgångsrika fotbollslag. Sannolikheten att Hammarby, Djurgården OCH AIK skulle åka ned till Superettan samtidigt är mycket, mycket liten. Så gör dig av med din lägenhet i Sundsvall, men se till att du tar hjälp av en bra mäklare. Du vill ju inte göra samma förluster som GIF.