När du behöver målare i Salem

Bor du i Salem och behöver en målare i Salem? Det kanske är dags att ägna sig åt inredningen och välja nya färger eller tapeter? Att göra om inredningen ger en mycket ny energi. Måla och man upptäcker sina rum på helt nya sätt. Att måla om ger nya fräscha ytor. Och inför 2020 låter vi färgerna flöda. Här ger vi några färgrika exempel.

Gult är en underbar och harmonisk färg. I år och inför nästa år, kommer vi troligtvis att se många gula rum, då denna gula nyans har seglat upp som en mycket populär färg. Det är en hel del 1980-tal som kommer tillbaka. Varför inte möblera i härliga neutrala färger som går i samma nyans som den gula väggen? Du kommer inte att tröttna.

En annan trend är att vi tar in färgerna även in i badrummet. Här ser vi kakelplattor som härmar trästruktur och träfärg. Det ger en stor harmoni i badrum med trästruktur på väggarna, som inte är trä utan mer hållbara kakelplattor. Här har man kombinerat det med trägolv i parkett, och varför inte? Trä håller väldigt bra mot vatten, förutsatt att man underhåller det och oljar in och lackar det.

Förutom gult, rosa, eller blått, ser vi även en härlig nyans som går som en blandning mellan blått/grått/grönt. Det är en mycket vilsam färg som påminner lite grann om himlen under ett åskoväder. Det är en spännande nyans som man inte tröttnar på. Utan som gör att man känner att det är här det händer och passar just därför bra i vardagsrum och rum som man träffas i och umgås med varandra i.